Este Projeto Sonict Vem com uma função bem interessante que lança boot do proprio sobeit bom uma bela ferramenta e contem outras funções amais espero que disfrutem deste projeto
BY: T3tonict,Sonict,FYP
instalação: coloque todos os arquivos na sua pasta gta san : e execute o gerator
[You must be registered and logged in to see this image.]
This Projeto S0nict comes with a function very interesting that boot spear own s0beit
a pretty good tool and other functions more
BY: T3tonict,Sonict,FYP
Installation: Put all the files in your folder gta san: and run gerator
"EPIC QUESTION AND PLEASE ANSWER PLEASE.LOOK AT THIS VIDEO BY S0NICTZ [You must be registered and logged in to see this link.] HAVE SOMEBODY THIS HACK ? OR KNOW HOW TO REMOVE ALL BUILDINGS FROM MAP TO SHOOT LIKE THAT? I FOUND SOMETHINK SIMILAR BY OPCODE BUT I DONT WANT THAT
"
Sziasztok!
Ez a Projeto S0nict egy újabb funkciója melynek segítségével Botokkal tudunk játszadozni Sobeit segítségével!
Eléggé jó eszköz és jól működik!!
Készítették: T3TONICT,SONICT,FYP
Üzembe helyezése: A fájlokat bemásolod a gta főkönyvtárába és elindítod a "generátort"
((Benne található exefilét))
ahogy én telepítem/as I install it:
ami fent van az a fordítás szerint van!! Nekem így sikerült telepítenem:
1. Bemásolod amit kell!
2. Elindítod a generátort és rámész a generációra!
3. Ekkor egy érdekes nevű exe filét fog kreálni pl: sdhfusodhf.exe vagy _sawdsa.exe(Ezen kívül rengeteg más dolog is lehet hisz random) a mappába ahova a generátort beraktad ((Ez a gta gyökérkönyvtára legyen))
4.Elindítod az exe filét és kifog jönni egy dos ablak ami akkor fog becsukódni ha elindítottad a samp 3.x-et!!
5. Ezt mindig meg kell tenned ha a gépedet újraindítottad
((Ajánlom: csinálj egy parancsikont az asztalra így a filét könnyebben el tudod érni))
Ha nem sikerült nyugodtan írj privátot!
Ola amigos yo trago una nueva version de unos mejor s0beits de la samp que contiene una funcion mui interesante que lança la boots de lo proprio s0beit
la instalacion: coloque tuedos los arquivos en tu pasta gta san e abra la gerator